Paaldansen

Meld me direct aan

PAALDANSEN in Groningen  is de ultieme workout voor moderne vrouwen. Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je nodig hebt maar ook over hoe snel je de technieken en bewegingen onder de knie krijgt. Een complete workout waarbij je jezelf iedere week voelt verbeteren.

Bij ons kun je al 10 jaar lang terecht voor paaldans lessen in Groningen en paaldans workshops op verschillende niveaus, zo train je altijd samen met meiden van je eigen niveau en in niet al te grote groepen. Heb je ervaring dan kun je op ieder moment instromen in de lessen. Mocht je twijfelen over welk niveau jij hebt? Overleg dan even met ons.

 

NIEUW! 4-WEEKSE PAALDANS CURSUS VOOR BEGINNERS OP ZATERDAGEN VAN 12:00 — 13:00 UUR. 

Heb je nog nooit gepaaldanst en wil je er graag mee beginnen in een rustig en overzichtelijk tempo? Dan is deze cursus geschikt voor jou! De kosten bedragen €45,- per persoon.  

Persoonlijke aandacht staat hier voorop, je leert in 4 lessen alle basistechnieken van paaldansen. Je leert diverse draaien, maar ook klimmen, ondersteboven hangen en zitten in de paal. Door deze oefeningen ontwikkel je kracht, lenigheid en conditie. Wanneer je deze basis goed beheerst, kan je gemakkelijk instromen in onze Basis 1 lessen. 

Startdatum eerstvolgende cursus:

  •  zaterdag 7 oktober van 12:00 tot 13:00 uur, meld je hier aan

WORKSHOP PAALDANSEN IN GRONINGEN MET VRIENDINNEN OF COLLEGA’S!

Na een feestelijke binnenkomst met een lekker glas prosecco, ga je aan de slag met paaldansen. We starten met een goede warm-up op feestelijke beats om alle spieren warm en los te krijgen. Daarna beginnen we met de basistechnieken. De instructrice legt jullie telkens een techniek uit, die je vervolgens gaat oefenen. Naarmate de workshop vordert, leer je combinaties en technieken zoals zitten in de paal en ondersteboven hangen of wat dacht je van een draai in onze roze spinning paal! Allemaal uiteraard onder goede begeleiding van de instructrice. We maken natuurlijk tijd voor een aantal foto momentjes. We sluiten af met groepsfoto en een cooling down.

1 uur, minimaal 6 personen
€20,- per persoon

1,5 uur, minimaal 6 personen
€25,- per persoon

Nodig: korte (sport)broek, een shirt zonder mouwen en een handdoek.