Paaldansen

Wordt fit en voel je vrouwelijk met onze paaldanslessen. Paaldansen is veel meer dan een sport. Het boost je zelfvertrouwen en je verlegt je grenzen. Ervaar het zelf in één van onze lessen en wie weet vind jij binnenkort wel jouw nieuwe passie!

Sinds 2012 bieden wij paaldanslessen en workshops op verschillende niveaus. Je traint dus altijd samen met meiden van je eigen niveau en in niet al te grote groepen. Heb je ervaring met paaldansen dan kun je op ieder moment instromen in de lessen.

paaldansles reserveren

 

4-WEEKSE PAALDANS CURSUS VOOR BEGINNERS

Heb je nog nooit gepaaldanst en wil je er graag mee beginnen? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Persoonlijke aandacht staat hier voorop, je leert in 4 lessen alle basistechnieken van paaldansen. Je leert diverse draaien, maar ook klimmen, ondersteboven hangen en zitten in de paal. Door deze oefeningen ontwikkel je kracht, lenigheid en conditie. Wanneer je deze basis goed beheerst, kan je doorstromen naar de Basis 1 lessen. 

meer info

 

WORKSHOP PAALDANSEN MET VRIENDINNEN OF COLLEGA’S!

Na een feestelijke binnenkomst met een lekker glas prosecco, ga je aan de slag met paaldansen. We starten met een goede warm-up op feestelijke beats om alle spieren warm en los te krijgen. Daarna beginnen we met de basistechnieken. De instructrice legt jullie telkens een techniek uit, die je vervolgens gaat oefenen. Naarmate de workshop vordert, leer je combinaties en technieken zoals zitten in de paal en ondersteboven hangen of wat dacht je van een draai in één van onze spinning palen! Allemaal uiteraard onder goede begeleiding van de instructrice. We maken natuurlijk tijd voor een aantal foto momentjes en we sluiten af met groepsfoto en een cooling down.

meer info