Strong mom

Meld me direct aan

8 WEKEN STRONG MOM – Start 4 november

Mama’s to be opgelet! Wil je blijven sporten tijdens je zwangerschap, maar weet je niet goed wat wel en niet mag? Of wil je gewoon fit blijven onder professionele begeleiding? Doe dan mee met 8 weken Strong Mom.

Onze ervaren en gecertificeerde pre & postnatale trainers begeleiden jou 8 weken lang, zodat jij fit en zonder klachten je zwangerschap door komt. Daarbij organiseren we 2 webinars van experts over de veranderingen in je lijf rondom je bekken en waarom bewegen tijdens de geboorte zo belangrijk is. Ook is er een seminar over het sporten ná de zwangerschap. Zo leer je naast het sporten ook van alles over jouw lichaam!

 

​Inhoud programma

Het programma is voor alle trimesters, dus het maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent.

Het 8 weken programma is inclusief:

  • 1 vaste training per week met een vaste groep op zaterdag om 10:00 uur.
  • Onbeperkt toegang tot al onze groepslessen (natuurlijk in overleg)
  • 2 webinars van een bekkenfysio en een verloskundige
  • 1 seminar over het sporten na je zwangerschap
  • 2 x zwangerschapsyoga

 

Wat kan je verwachten?

Zaterdag van 10:00 – 11:30 uur

Op de zaterdagen doe je meer dan alleen sporten. De ene week ga je 30 minuten met gelijkgestemden ervaringen delen en vervolgens een uur trainen of genieten van een zwangerschapsyoga les. De andere week bekijken we een seminar van een EXPERT en vervolgens ga je 50-60 minuten sporten. 

De webinars en seminar

Naast trainen willen wij jou heel graag kennis meegeven over jouw lichaam. Zo weet je beter waarom je iets beter wel of wellicht beter niet kan doen. Ons doel is om jouw lichaam sterk en gezond te houden, en dat je snapt wat je aan het doen bent.

  • Webinar Geboortetips (Verloskundige Doete – enorm bekend met haar Ultimate Mom Guide van DubbelZen) 
  • Webinar Wat zijn bekkenklachten en wanneer trek je aan de bel (Bekkenfysio Maya Elling van Pelvicum)

Het fijne van zo’n programma is dat je met gelijkgestemden bent en er altijd een kopje thee voor jullie klaar staat! Zodat je samen leuke, maar natuurlijk ook minder leuke momenten met elkaar kan delen. Leuk extraatje: Je krijgt van Doete een kortingscode voor haar Ultimate Birth Guide

Strong mom programma — Kick off

De kick-off vindt plaats op zaterdag 4 november. Het is belangrijk dat je daarbij bent. Vervolgens zorg je dat je 8 weken lang op zaterdag om 10:00 uur beschikbaar bent. Want dan vinden de vaste trainingsmomenten met je groep plaats. Naast deze trainingen ben je ook van harte welkom in onze overige groepslessen (natuurlijk eerst in overleg).

Alle data groepstrainingen

4, 11, 18, 25 november en 2, 9, 16, 23 december

 

Kosten

De investering is: 199,-

Voor iedere week dat je eventueel eerder moet stoppen in verband met jouw bevalling of medische reden, krijg je een tegoed in losse lessen voor na je bevalling.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan!

Stap 1: Je mailt naar info@calipsostudio.nl en zegt dat je je graag wil aanmelden voor het programma met de startdatum erbij. Uiteraard kan je ook nog eventuele vragen stellen.

Stap 2: Je schaft het programma aan door de betaling in orde te maken via deze link

Het is belangrijk dat wij van te voren met jou in contact zijn geweest, zodat we vooraf enkele vragen kunnen stellen en ons kunnen voorbereiden op jouw komst!