PROGRAMMA’S

RESTART – start 16 april!

Wil je (weer) in je sportritme komen en fitter worden? Dan is RESTART iets voor jou! Geef je nieuwe gezonde levensstijl een kickstart met ons 6 weken programma: RESTART.

Inhoud programma

Je sport 6 weken, 2 keer per week met een vaste groep. Om een fantastisch resultaat te behalen verwachten wij natuurlijk wel dat je er iedere training bij bent en dat je je iedere training 100% inzet!

meer info

STRONGHER – start in juni

Na RESTART gaan we door! We combineren onze beste krachten in een gloednieuw 6 weken programma: Kracht, Cardio en Pilates. Let op, die programma is niet voor beginners.

Inhoud programma

Soon more

meer info

RESTART – start 16 april!

Wil je (weer) in je sportritme komen en fitter worden? Dan is RESTART iets voor jou! Geef je nieuwe gezonde levensstijl een kickstart met ons 6 weken programma.

Inhoud programma

Je sport 6 weken, 2 keer per week met een vaste groep. De trainingen zijn op dinsdagavond om 20:00 uur en op vrijdagavond om 118:00 uur. Om een fantastisch resultaat te behalen verwachten wij natuurlijk wel dat je er iedere training bij bent en dat je je iedere training 100% inzet!

meer info

STRONGHER – vervolg restart programma

We gaan door! We combineren onze beste krachten: Kracht, Cardio en Pilates

Inhoud programma

Soon more

WORKOUT MAMA – 6 weken programma

Mama’s (to be) opgelet! Wil je blijven sporten tijdens je zwangerschap maar weet je niet goed wat wel en niet mag? Of wil je gewoon fit en sterk blijven onder professionele begeleiding? Doe dan mee met ons 6 weken programma.

Het programma is voor alle trimesters, dus het maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Onze ervaren en gecertificeerde pre & postnatale trainers begeleiden jou 6 weken lang, zodat jij fit en zonder onnodige klachten je zwangerschap door komt.

meer info