XCORE

XCORE staat voor extreme core training en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze unieke les is een full body cardio workout, zweten dus!

Meer info

CARDIO BOXING

Onze Cardio Boxing les is een toffe 50 minuten high energy workout met elementen uit zelfverdedigingssporten en aerobics.

Meer info

       

ABS & BOOTY

Half cardio half resistance. In 50 minuten werk je op de tofste afro & latin beats aan je bil-, been- en buikspieren.

Meer info

      

ABS & BOOTY LVL UP

Met deze LVL UP workout maak je je hele lichaam sterker en mooier! De les is een echte fitness training in circuit style. Klinkt te spannend? Eigenlijk is het gewoon een toffe les op lekkere muziek waarbij je je iedere week sterker en fitter voelt!

Meer info

BALLET FITNESS

Ballet Fitness is een populaire les aan de balletbarre waarin bewegingen uit Pilates, Yoga en Ballet worden gecombineerd. Op de leukste pophits focussen wij ons op het trainen van je houding, balans en het sculpten van je spieren.

Meer info

     

PILATES

Pilates is een dynamische les uitgevoerd op de mat waarbij houding, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Na 50 minuten is je hoofd leeg, je lijf soepel en in balans. 

Meer info

PILATES LVL UP

Pilates voor gevorderden met meer weerstand, meer herhalingen en materiaal gebruik als soft balls en lichte hand/enkel-gewichten. 

Meer info

      

FLEXIBILITY

Een workout waarin de focus ligt op het stretchen van het lichaam. Elke week een les met nieuwe oefeningen waarbij je steeds een stukje verder kan.

Meer info

STRONG MOM

Ben je zwanger of onlangs bevallen? Doe dan mee met onze Strong Mom les onder begeleiding van onze ervaren en gecertificeerde pre & postnatale trainers.

Meer info

PAALDANSEN

De ultieme workout voor moderne vrouwen. In deze les leer je alle technieken. Je ontwikkelt lenigheid, kracht en conditie.

Meer info

STREETDANCE VOOR KIDS

Streetdance is een veelzijdige dansvorm met veel bewegingen uit videoclips en tiktok filmpjes, hierdoor veranderd de stijl continu.

Meer info