INDIVIDUEEL TRAINEN

Individueel of samen met een vriendin trainen met materiaal. Dat kan binnenkort bij CALIPSO! Kies een online Abs & Booty, Full Body of Mama Workout en begin jouw 50 minuten training, zelfstandig in onze gloednieuwe studio.

Vanaf mei 2024!

GLUTE CAMP

Dé booty burn van de week! Voor zowel beginners als gevorderden. Krachttraining en cardio gericht op het activeren van je bilspieren (glutes)

Meer info

ABS & BOOTY

Half cardio half resistance. In 50 minuten werk je op de tofste afro & latin beats aan je bil-, been- en buikspieren.

Meer info

WORKOUT MAMA

Ben je zwanger of onlangs bevallen? Doe dan mee met Workout Mama onder begeleiding van onze ervaren en gecertificeerde pre & postnatale trainers.

Meer info

CARDIO BOXING

Onze Cardio Boxing les is een toffe 50 minuten high energy workout met elementen uit zelfverdedigingssporten en aerobics.

Meer info

BARRE

Barre is een workout die bewegingen uit Ballet, pilates en Yoga combineert. De oefeningen worden staand aan de ballet barre uitgevoerd. Het is een heerlijke shape training waarbij je alle spiergroepen aanspreekt.

Meer info

PILATES CORE

Pilates Core is een actieve les uitgevoerd op de mat waar de focus ligt op je gehele core. In een hoog en vloeiend tempo worden veel herhalingen gemaakt en extra weerstand toegevoegd aan de hand van licht materiaal. 

Meer info

PILATES MOBILITY

Dit is een dynamische les op de mat met de focus op mobiliteit, flexibiliteit en ontspanning. Door middel van actieve en passieve oefeningen. We nemen de tijd om te focussen op je houding, je spieren en ademhaling. 

Meer info