Workout Mama

Mama’s (to be) opgelet! Wil je blijven sporten tijdens je zwangerschap, maar weet je niet goed wat wel en niet mag? Of wil je gewoon fit blijven onder professionele begeleiding? Doe dan mee met onze Workout Mama groepslessen of ons 6 weken Workout Mama programma.

 

WORKOUT MAMA GROEPSLESSEN (50 minuten)

Iedere woensdag om 10:00 uur en om 17:00 uur

De groepslessen zijn geschikt voor alle trimesters maar ook wanneer je het sporten weer wil opbouwen ná je bevalling. Je kunt meedoen met een losse les, een strippenkaart of een membership. Ben je voor het eerst bij Calipso dan kun je ook deelnemen met een First Timer, je krijgt dan je tweede les gratis. Klik op ons groepslesrooster om je aan te melden voor een Workout Mama les.

 

6 WEKEN WORKOUT MAMA PROGRAMMA (90 minuten)

Voor zwangere dames. Nog geen nieuwe startdatum bekend.

Het programma is voor alle trimesters, dus het maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Onze ervaren en gecertificeerde pre & postnatale trainers begeleiden jou 6 weken lang, zodat jij fit en zonder onnodige klachten je zwangerschap door komt. Daarbij organiseren we 2 webinars van experts over de veranderingen in je lijf rondom je bekken en waarom bewegen tijdens de geboorte zo belangrijk is. Ook is er een seminar over het sporten ná de zwangerschap. Zo leer je naast het sporten ook van alles over jouw lichaam! Het 6 weken programma is inclusief:

  • 1 vast sportmoment per week met een vaste groep
  • onbeperkt toegang tot de Workout Mama groepslessen
  • 2 webinars van experts
  • 1 seminar over het sporten na je zwangerschap
  • 1 x zwangerschapsyoga

De webinars en seminar

Naast het sporten willen wij jou heel graag kennis meegeven over jouw lichaam. Zo weet je beter waarom je iets beter wel of wellicht beter niet kan doen. Ons doel is om jouw lichaam sterk en gezond te houden en dat je snapt wat je aan het doen bent.

  • Webinar Geboortetips (Verloskundige Doete – enorm bekend met haar Ultimate Mom Guide van DubbelZen) 
  • Webinar Wat zijn bekkenklachten en wanneer trek je aan de bel (Bekkenfysio Maya Elling van Pelvicum)

Kick off

De kick-off vindt plaats op (nog geen nieuwe startdatum bekend). Het is belangrijk dat je daarbij bent. Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op zaterdag om 11:00 uur beschikbaar bent, want dan vinden de vaste sportmomenten met je groep plaats. Naast deze sportmomenten ben je ook van harte welkom in onze Workout Mama groepslessen op woensdagochtend.

Kosten

De investering is: 199,- Voor iedere week dat je eventueel eerder moet stoppen in verband met jouw bevalling of medische reden, krijg je een tegoed in losse lessen voor na je bevalling.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan!

Mail naar info@calipsostudio.nl en zeg dat je je graag wil aanmelden voor het programma met de startdatum erbij. Uiteraard kan je ook nog eventuele vragen stellen.

Schaf ook gelijk het programma aan door de betaling in orde te maken via onderstaande button. Hiermee ben je verzekerd van je plekje. We hebben 10 plekken beschikbaar.

6 weken Workout Mama